CURSET DE CUINA 13 -Maig -Juny 2016
CURS DE PASTISSERIA D’ESTIU
Dates17,24,31 DE MAIG I 7,14 DE JUNY
Dirigit a persones que vulguin conèixer la PASTISSERIA D’ESTIU .
FOTOS DEL PRIMER DIA
MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia cuina13
FOTOS DEL SEGON DIA
MENÚ DEL SEGON DIA
FOTOS DEL TERCER DIA
MENÚ DEL TERCER DIA
FOTOS DEL QUART DIA
MENÚ DEL QUART DIA
CARQUINYOLIS
FOTOS CINQUÈ DIA
MENÚ DEL CINQUÈ DIA
LES COQUES
CURSET DE CUINA12- Maig -Juny 2016
CURS DE CUINA d’ESTIU
Dates 18,25 DE MAIG I 1,8 I DE jUNY DE 2016
Dirigit a persones que vulguin conèixer la cuina d’ESTIU
FOTOS DEL PRIMER DIA
MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia cuina12
FOTOS DEL SEGON DIA
MENÚ DEL SEGON DIA
FOTOS DEL TERCER DIA
MENÚ DEL TERCER DIA
FOTOS DEL QUART DIA
MENÚ DEL QUART DIA
CURSET DE CUINA 11 – Març-Abril 2016
CURS DE POSTRES
Dates 8,15,22,29 de Març i 5,12,19 d’Abril
Dirigit a persones que vulguin conèixer la cuina de postres. .
FOTOS DEL PRIMER DIA
MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia postres 11
FOTOS DEL SEGON DIA
MENÚ DEL SEGON DIA menu segon dia cuina9
FOTOS TERCER DIA
FOTOS QUART DIA
MENÚ DEL TERCER DIA menu tercer dia cuina9
FOTOS DEL CINQUÈ DIA
FOTOS SISÈ DIA
CURSET DE CUINA10 – Març -Abril 2016
CURS DE CUINA BÀSICA
Dates 9,23,30 de Març6,13,20,27 d’Abril
Dirigit a persones que vulguin conèixer la cuina bàsica.
FOTOS DEL PRIMER DIA
MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia cuina10
FOTOS DEL SEGON DIA
Veure pastis de verdures
MENÚ DEL SEGON DIA menu segon dia cuina8
FOTOS TERCER DIA
MENÚ DEL TERCER DIA menu tercer dia cuina8
FOTOS QUART DIA
MENÚ DEL QUART DIA menu qart dia dia dia cuina10
FOTOS CINQUÈ DIA
CURSET DE CUINA 9 – Gener-Febrer 2016
CURS DE POSTRES
Dates 13,20,27 DE GENER 3,10,17,24 DE FEBRER
Dirigit a persones que vulguin conèixer la cuina de postres. .
Fotos del primer dia .
MENU DEL PRIMER DIA
FOTOS SEGON DIA.
MENÚ DEL SEGON DIA. menu segon dia cuina9
FOTOS TERCER DIA
MENÚ TERCER DIA menu tercer dia cuina9
FOTOS QUART DIA
MENÚ QUART DIA menu quart dia cuina9
FOTOS CINQUÈ DIA
MENÚ CINQUÈ DIAmenu cinque dia dia cuina9
FOTOS DEL SISÈ DIA
MENÚ DEL SISÈ DIA menu cinque dia dia cuina9
FOTOS DEL SETÈ DIA
CURSET DE CUINA 8 – Gener-Febrer 2016
CURS DE CUINA BÀSICA
Dates 12,19,26 DE GENER 2,9,16,23 DE FEBRER
Dirigit a persones que vulguin conèixer la cuina bàsica.
Fotos del primer dia .
MENÚ DEL PRIMER DIA
FOTOS SEGON DIA
MENÚ SEGON DIA.menu segon dia cuina8
FOTOS TERCER DIA
MENÚ TERCER DIA menu tercer dia cuina8
FOTOS QUART DIA
MENÚ QUART DIA menu quart dia cuina8
FOTOS CINQUÈ DIA
MENÚ DEL CINQUÈ DIA menu cinque dia cuina8
FOTOS DEL SISÈ DIA
MENÚ DEL SISÈ DIA menu sisé dia cuina8
FOTOS DEL SETÈ DIA
MENÚ DEL SETÈ DIA menu setè dia cuina8
CURSET DE CUINA 7 – NOVEMBRE-
DESEMBRE 2015
LES OLLES A PRESSIÓ.
Dates 24 de Novembre ,1,9 i 15 de Desembre
Dirigit a persones que vulguin conèixer com cuinar amb les olles a pressió.
Fotos del primer dia .
Menú primer dia 1. menu primer dia OLLES
Menú segon dia 2. menu segon dia OLLES
Fotos tercer dia
Menú tercer dia 3 menu tercer dia OLLES
Fotos quart dia
Menú quart dia 4. menu quart dia OLLES
Fotos final cursos 6 i 7 d’olles a pressió
CURSET DE CUINA 6 – OCTUBRE -NOVEMBRE 2015
LES OLLES A PRESSIÓ.
Dates 27 d’Octubre i 3, 10 i 17 de Novembre .
Dirigit a persones que vulguin conèixer com cuinar amb les olles a pressió.
Fotos del primer dia.
Menú primer dia. 1. menu primer dia OLLES
Fotos segon dia
Menú segon dia 2. menu segon dia OLLES
Fotos tercer dia
Menú tercer dia 3 menu tercer dia OLLES
Fotos quart dia.
Menú quart dia 4. menu quart dia OLLES
CURSET DE CUINA -5- MARÇ 2015 – JUNY 2015
Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari
Què farem?
- Conèixer els aliments. Identificar-los
- Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
- Principis bàsics per cuinar els aliments.
- Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
- Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
- Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
- Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
- El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
- Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.
Dates: 10de Març(Presentació) 17 de Març, 21 d’Abril, 19 de Maig, 9 de Juny i 16 de Juny (Final)
Les Fotos de la Presentació
Les fotos del primer dia
Menú del primer dia :
Les fotos del segon dia
Menú segon dia : menu segon dia
Les fotos del tercer dia
Menu del tercer dia. menu tercer dia
Fotos del quart dia
Menu quart dia menu quart dia
Fotos cinquè dia- Final del Curset.- Entrega de diplomes.
CURSET DE CUINA -4- OCTUBRE 2014 – GENER 2015
Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari
Què farem?
- Conèixer els aliments. Identificar-los
- Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
- Principis bàsics per cuinar els aliments.
- Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
- Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
- Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
- Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
- El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
- Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.
Dates: 21 d’octubre 18 de novembre 16 de desembre de 2014 i 20de gener de 2015
les fotos del primer dia. 21 d’octubre 2014
Les fotos del segon dia 18 de novembre 2014
Les fotos del tercer dia 16 de desembre 2014
Les fotos del quart dia 20 de gener de 2015
Fotos del cinquè dia- Final
CURSET DE CUINA 3
Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari
Què farem?
- Conèixer els aliments. Identificar-los
- Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
- Principis bàsics per cuinar els aliments.
- Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
- Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
- Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
- Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
- El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
- Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.
Dates: 10,17,25 de Juny i 1, 8 de Juliol de 2014
Feu clic aquí per veure els menús del primer dia menus primer dia
Les fotos del primer dia.
Feu clic aquí per veure els menús del segon dia menus segon dia
Les fotos del segon dia.
Feu clic aquí per veure els menús del trcer dia menus tercer dia
Les fotos del tercer dia.
Feu clic aquí per veure els menús del quart dia menus quart dia
Les fotos del quart dia.
Feu clic aquí per veure els menús del cinquè dia menus cinquè dia
Les fotos del cinquè dia .
Feu clic aquí per veure els menús del sisè dia menus sisè dia i la Piràmide alimentària
Les fotos del sisè dia i entrega de diplomes.
CURS DE CUINA 2
Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari
Què farem?
- Conèixer els aliments. Identificar-los
- Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
- Principis bàsics per cuinar els aliments.
- Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
- Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
- Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
- Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
- El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
- Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.
Dates: 4,11,18,25 de març i 1 d’abril de 2014
Feu clic aquí per veure els menús del primer dia menus primer dia
Les fotos del primer dia.
Feu clic per veure els menus segon dia
Les fotos del segon dia.
Feu clic per veure els menus tercer dia
Les fotos del tercer dia .
Feu clic per veure els menus quart dia
Les fotos del quart dia.
Feu clic per veure: menus cinquè dia
Les fotos del cinquè dia
Feu clic per veure menus sisè dia
Les fotos del final del curset.
CURS DE CUINA 1
Dates: 22 i 29 d’Octubre,19 i 26 de Novembre i 17 de Desembre de 2013
FEU CLIC AQUÍ PER VUERE MENUS DEL TALLER DE CUINA
Les fotos del primer dia
Les fotos del segon dia
Les fotos del tercer dia
Les fotos del quart dia
Les fotos del cinquè dia
Gallery: